KOLLA VAD SOM KOM!!!!

Är så himla upprymd att jag knappt har ord! Studentmössan kom i tisdags och jag är så himla nöjd!! Jag beställde min mössa från ABC-gruppen och jag tycker att de gjort ett mycket bra jobb. De kom till vår skola för att ha mössprovning så vi beställde via skolans egna webbshopp hos ABC-gruppen. Beställde ett s.k guldpaket där mössa, champagneglas, visselpipa och guldpenna ingick och jag la även till en liten megafon för att man måste få höras på studenten eller hur? ;) 119 dagar kvar då!!!
 
 

Balklänningsmode!!

Tänkte slänga upp ett litet inlägg om balmode. 
Jag ska gå på bal här i min stad och jag längtar efter det så mycket. Tanken av att klä upp sig i vackra balklänningar tror jag är spännande (för oss tjejer iaf, hihi) och det ska bli riktigt kul. 
 
Jag tänkte prata om olika nya stilar som kommit i balklänningsväg och tro mig, det finns hur myket som helst!!! Man blir galen av synen!
 
Sherri Hill  tror jag är min absluta favorit designer av baklänningar. Denna märke kulle jag tro är det ledande märket av baklänningar i USA. JAg rekomenderar verkligen att kika in denna hemsida och även andra amerikanska balklännings designers då USA har ett mycket (och välkänt) stort utbud av balklänningar.
 
Något jag tycker är extra spännande är att det har tillkommit så mycket nytt när det kommer till balmode. Nu finns det inte bara långa balklänningar utan korta (tror dock dessa används endast till homecomings men ändå), two-piece klänningar och long/shorts. Slännger in ett inlägg om dessa strax!
 
Självklart kan ni leta efter klänningar i era städer men jag rekomenderar att kika igenom dessa sidor för att få inspiration, det skadar inte att ögonshoppa ;-) 
 
Ska ni gå på bal? Har ni böjat fundera på klänningar?
 

studentdrommen.blogg.se

En blogg för oss som tar studenten och vill få tips, inspiration och förslag inför vår stora dag. En blogg för oss som känner någon som tar studenten och kanske letar efter idéer till vad man kan ge en student. Men främst, en blogg för alla oss som drömmer oss bort till denna fantastiska dag!

RSS 2.0